Droomtrappen
Vragen? Bel 06 238 04 909
388 droomtrappen gerealiseerd
Houten trappen snel, nauwkeurig en met passie gefabriceerd! Houten trappen snel, nauwkeurig en met passie gefabriceerd!
Uit het juiste hout gesneden Uit het juiste hout gesneden

De mogelijkheden van een houten trap

Een strakke trap, trap met S-vorm, een frivole trap en ga zo maar door, een droomtrap ziet er voor iedereen anders uit. Bij Droomtrappen kiest u het gewenste model, een houtsoort, eventuele details en de afwerking. Daarnaast kunt u er nog voor kiezen om het hout te combineren met bijvoorbeeld roestvrij staal of tapijt. Dit kan een zeer stijlvol geheel opleveren. Vervolgens vervaardigen wij binnen een week uw trap (24 uurs levering behoort ook tot de mogelijkheden).
 

Vier standaard modellen

De trapmodellen variëren van rechte trappen tot trappen met een bocht onder en/of boven. Met trots presenteren wij echte droomtrappen in vier modellen: ontwikkeld op basis van ervaring en inzicht in woonwensen. Met de productiefaciliteiten van Droomtrappen wordt elke trap met dezelfde nauwkeurigheid geproduceerd. U hoeft alleen de gewenste houtsoort en het model aan te geven.

Uw houten droom trap op maat

Wenst u een model op maat? Dan behoort dat natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Voor welke optie u ook kiest, elk resultaat is volledig afgestemd op de woonwens van de toekomstige gebruiker(s). Alle modellen kunnen worden uitgevoerd in de houtsoort die u wenst, met de details die passen bij de stijl van de woning. Een trap met een robuust karakter of juist een ruimtelijke uitstraling? De kracht van eenvoud of juist de finesse van de details. Laat u geheel vrijblijvend adviseren door de specialisten van Droomtrappen.

Kies voor de uitstraling van hout

De robuuste, warme uitstraling van hout maakt het natuurlijke materiaal veel gebruikt voor meubels en woninginrichtingen. Een trap vormt een groot deel van de uitstraling van een woning en bepaalt daarmee voor een belangrijk deel de sfeer. Hout is naast een sfeermaker ook een kwaliteitsproduct. Het materiaal is duurzaam en eenvoudig te bewerken.

Ieder houtsoort heeft zijn eigen kwaliteiten en uitstraling. Kiest u voor hardhout of juist niet? Gaat u voor licht of donker, bewerkt of onbewerkt? De specialisten van Droomtrappen weten alles van hout en adviseren u graag. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Vuren - houten trap
Vurenhout wordt gemaakt van naaldhout. De houtsoort wordt veel gebruikt in de bouw, zo ook voor trappen. Dit komt doordat vurenhout gemakkelijk en relatief voordelig te bewerken is.

Beuken - houten trap
Beukenhout is een loofhoutsoort van de beukeboom. De kleur van het hout varieert naar de herkomst, maar is over het algemeen vrij licht. De nerf van beuken is fijn. De tamelijk harde houtsoort is goed te bewerken.

Eiken - houten trap
Eiken is sterk, redelijk hard en zeer betrouwbaar. Het is redelijk makkelijk te bewerken en af te werken. Eiken heeft een geelbruine tot donkerbruine kleur.

Merbau - houten trap
Merbau is in kleur zeer variabel: van geel tot donkerbruin, al dan niet met donkere delen. De houtsoort is sterk en duurzaam.

Essen - houten trap
Essenhout is taai en sterk en er is een duidelijk kleurverschil tussen kern- en spinthout. Het spinthout heeft een mooi effect en daarom is dit type zeer gewild voor meubels, vloeren en trappen.

Populieren - houten trap
Populierenhout is licht van gewicht en relatief taai.