Droomtrappen
Vragen? Bel 06 238 04 909
388 droomtrappen gerealiseerd
Houten trappen snel, nauwkeurig en met passie gefabriceerd! Houten trappen snel, nauwkeurig en met passie gefabriceerd!
Uit het juiste hout gesneden Uit het juiste hout gesneden

Uw houten droomtrap door ervaren vakmensen

Wat is er nu waardevoller dan de ervaring van een echte vakman? Droomtrappen is ontstaan als een initiatief vanuit de bouwwereld. Onze mensen hebben ruime ervaring in de woning- en utiliteitsbouw of ze zijn specialisten op het gebied van ambachtelijke trappenbouw. Volop kennis in huis dus! Deze combinatie van kennis van het bouwproces én de materialen maakt Droomtrappen tot een unieke leverancier van houten trappen.

Weten welke houtsoort en afwerking het meest geschikt zijn voor uw situatie? Of weten welke trap het beste past bij de rest van uw woning? Wij adviseren u graag vanuit onze kennis en ervaring. Als bedrijf en als particulier kunt u bij ons terecht voor trapwerk op maat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier onze trappen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Een ambachtelijk product van hout met passie gemaakt

De trap, het is wellicht de smaakmaker van iedere woning en toch wat onderbelicht in het bouwproces. Droomtrappen biedt u echter het juiste advies en de inspiratie als het gaat om het bouwen of renoveren van een trap. Onze vakmensen hebben op basis van ambacht en ervaring vier stijlvolle standaard modellen ontwikkeld. Allen gemaakt van kwaliteitshout en geleverd binnen een week.

Houten trappen snel en nauwkeurig gefabriceerd

U heeft trappen nodig voor de bouw of renovatie van een woning? Droomtrappen biedt u vier stijlvolle standaard modellen en maatwerk van kwaliteitshout.

Uitmuntend productieproces
Droomtrappen combineert een jarenlange vakkennis met een uitmuntend productieproces. Zo houden we grip op de productiekosten en maken we een snelle levering van uw trappen mogelijk. Onze klant kan op ons rekenen, hoe klein of groot de levering ook is: iedere trap zal met evenveel precisie zijn gefabriceerd en is daardoor eenvoudig te plaatsen.

Onze CNC-gestuurde freesmachine
De CNC-gestuurde freesmachine van Droomtrappen werkt vanuit een tekenprogramma dat het ontwerp van de trap omzet naar een tekening voor het productieproces. De computer geeft vervolgens opdrachten aan de machine en op die manier wordt uw trap vervaardigd. Ieder onderdeel heeft de juiste vorm en is volledig afgewerkt. Hierdoor is een snelle levering mogelijk.

24-uurs levering
Wij leveren onze trappen binnen een week. Tegen meerprijs behoort 24-uurslevering ook tot de mogelijkheden. Ons productieproces garandeert maatwerk en precisie in no time.

100% precisie voor grote leveringen
Woonwensen en bouwprocessen vragen vaak om geringe productiekosten en snelle processen. Het productieproces van Droomtrappen is hier volledig op afgestemd. Als aannemer of projectleider kunt u daarom voor 100% op ons rekenen wanneer het gaat om grotere leveringen. Iedere trap zal met evenveel precisie zijn gefabriceerd en is daardoor eenvoudig (zelf) te plaatsen. Uiteraard is het ook mogelijk dat Droomtrappen de trap voor u plaatst.